satıcı başvuru

06/03/2021

İş Ortağı Olma Fırsatı

Merhaba! tahtasepet, satıcıların mağazaları için tema ve uygulama satın alacakları yerdir. Bugün, çalışmalarını tahtasepet üzerinden satmak ve tahtasepetin büyümesinden yararlanmak isteyen geliştiriciler ve tasarımcılar için harika bir haberimiz var. tahtasepet artık ortaklara açık. tahtasepette uygulama ve tema satmak istiyorsanız, bize mail@tahtasepet.com adresinden e-posta gönderin ve size gizli bir kayıt sayfasına katılmanız için kişisel bir davetiye göndereceğiz. Partner olmak Pazar yeri şu anda bir perde arkasında çalışıyor; yalnızca ekibimiz ve ortaklarımız siteye erişebilir. Tahtasepet yeterli uygulama ve temaya sahip olduğunda, onu herkese açacağız.


Neden Partner Olmalısın

Ortağımız olarak, her uygulamadan satıştan elde ettiğiniz kârın % 100 ünü kazanacaksınız.Bu uygulamada Komisyon yok,ürünlerinizi kendiniz paketleyip teslim edeceksiniz.İster nakit ister k.kartı isterse havaleyoluyla ödemelerinizi tahsil edebileceksiniz .tahtasepete şimdi girerek, uygulamalarınızı ve temalarınızı ayrıcalıklı bir konuma getiriyorsunuz: Tahtasepet satıcılara açıldığında, işiniz gördükleri ilk şey olacak. Artan talep altında olan düşük eşzamanlılığa sahip bir pazardan yararlanacaksınız.

Nasıl katılınır

Pazara erişim elde etmek için mail@tahtasepet.com adresinden bize e-posta gönderin.

Veya Sağ üst bölümde Satıcı Başvurusu butonundan Kolaylıkla Başvuruda bulunabilirsiniz.

Geliştirme sırasında herhangi bir sorunuz varsa, ekibimize geliştirici forumu aracılığıyla sormaktan çekinmeyin (giriş yapmak, ücretsiz bir tahtasepet hesabı oluşturmak için).


Yorumlar bölümünde iş ortaklığıyla ilgili her türlü soruyu yanıtlamaktan mutluluk duyarız. Teşekküerler! 

Yorumlar

Hiç mesaj bulunmadı

Ürünü kullandın mı?

Bize bunun hakkında bir şeyler söyleyin ve başkalarının doğru karar vermesine yardımcı olun

Sende Yorum Yap